Kozarica

fshat në Kosovë

Kozaricë është një vendbanim në komunën e Kastriotit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Shegëzë dhe Përmalinë.

Kozaricë
Përmalinë
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto