Llazareva

fshat në Kosovë

Llazarevë është një vendbanim në komunën e Kastriotit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lulgjak.

Llazarevë
Lulgjak
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto