Caravodica

fshat në Kosovë

Caravodicë është një vendbanim në komunën e Kastriotit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Palaj.

Caravodicë
Palaj
Fshat

Kultura

Redakto

Në fshat funksionon shkolla fillore dhe e mesme e ulët „Fazli Grejçevci“, si një institucion multietnik i edukimit dhe arsimimit.[1][2]

Shih dhe këtë

Redakto

Burimet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto