Jeta e një toke është seriali i parë i pasluftës në Kosovë. Jeta e një toke është prodhuar nga "The Association of Culture and Art Development in Balkans – ACADB" dhe është shfaqur në KTV në vitin 2001 - 2002. Projekti ështe financuar nga Zyra AmerikanePrishtinë. Ka 15 seri me 15 tema që shoqëria kosovare ballafaqohet pas luftës në Kosovë me zhanër edukativo-arsimor me nuancë artistike dhe argëtuese, moto e të cilit është zhvillimi i shoqërisë civile dhe demokratike. Çdo seri e këtij seriali është punuar me BETA SP dhe ka kohëzgjatje nga 30 deri në 50 minuta. Ka të involvuar 14 regjisorë, 10 skenaristë dhe 104 aktorë profesionistë (duke mos përfshirë statistët).

Prodhuar nga Avni Abazi

Të dhëna mbi serialin

Redakto

Afër 4000 amerikanë e kanë parë këtë serial. Seriali Jeta e një toke është prezantuar deri më tani në : American University in Bulgaria, Oklahoma University, Oklahoma Central University, Loyola University, Nichols State University, Norman Collage , Columbus University si dhe në Emerson UniversityBoston. Është shfaqur po ashtu në : Konferencën mbi filmin e Evropës Jug - Lindore.

Seriali: Jeta e një toke

Redakto
 
Foto nga seria 1

Seria 1 : Njeriu në Rrota

Redakto
 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 2 : Piktura

Redakto

Seria 3 : Gjykimi

Redakto
 
Foto nga seria 3
 
Foto nga seria 4

Seria 4 : Kindapimi

Redakto
 
Foto nga seria 5

Seria 5 : Nga rruga në rrugë

Redakto
 
Foto nga seria 6

Seria 6 : Gratë

Redakto

Seria 7 : Pacienti im

Redakto
 
Në pritje të fotografive të tjera
 
Foto nga seria 8

Seria 8 : Shtepia prej qelqit

Redakto
 
Foto nga seria 9

Seria 9 : Trokitje në Kohë

Redakto

Seria 10 : Kosovarët

Redakto
 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 11 : Studentat

Redakto
 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 12 : Heshtja

Redakto
 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 13 : Dyshimi

Redakto
 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 14 : Aroma e Qytetit

Redakto
 
Në pritje të fotografive të tjera

Seria 15 : Jeta e një toke

Redakto
 
Foto nga seria 15

Shiko edhe

Redakto

Serialet shqiptare

Lidhje të jashtme

Redakto