Komuna e Vranjës

Komunë - Qytet në Serbinë Lindore dhe Jugore, Serbi

Komuna e Vranjës (serbisht: Општина Врање/Opština Vranje) është komunë në qarkun Pçinjë në jug të Serbisë. Selia e komunës është qyteti Vranjë. Sipas regjistrimit të vitit 2011, komuna kishte 83.524 banorë.