Udhëheqës të shteteve në vitin 1804

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1804 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

AmerikëRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

  • Kengtung - Sao Kawng Tai, Udhëheqës 1787-1804
  • Kyawkku Hsiwan - Nga Kaw Tha, Udhëheqës 1783-1820
  • Lawksawk - Hkun Sam Lik, Udhëheqës 1791-1811
  • Tawngpeng - Ba Hkun Kein Möng, Udhëheqës 1781-1819
  • Yawnghwe - Sao Yun, Udhëheqës 1762-1815

IndiaRedakto

EuropëRedakto

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto