Hape menynë kryesore

Udhëheqës të shteteve në vitin 1831

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1831 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Përmbajtja

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

  1. Ioannis Kapodistrias, Guvernator i Greqisë (1827–1831)
  2. Augustinos Kapodistrias, Guvernator i Greqisë (1831–1832)

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto