Udhëheqës të shteteve në vitin 1818

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1818 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

  • Kyawkku Hsiwan - Nga Kaw Tha, Udhëheqës 1783-1820
  • Tawngpeng - Ba Hkun Kein Möng, Udhëheqës 1781-1819

EuropëRedakto

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto