Udhëheqës të shteteve në vitin 1826

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1826 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

  1. Georgios Kountouriotis, President i Ekzekutivit (1823–1826)
  2. Andreas Zaimis, Presidenti i Komisionit Qeverisës (1826–1827)

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto