Hape menynë kryesore

Udhëheqës të shteteve në vitin 1823

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1823 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Përmbajtja

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

  1. Alexandros Mavrokordatos, President i Ekzekutivit (1822–1823)
  2. Petros Mavromichalis, President i Ekzekutivit (1823)
  3. Georgios Kountouriotis, President i Ekzekutivit (1823–1826)

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto