Udhëheqës të shteteve në vitin 1853

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1853 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

Amerika e JugutRedakto

Amerika e VeriutRedakto

Mariano Arista, Presidenti i Meksikës (1851–1853)

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto

ReferimetRedakto