Udhëheqës të shteteve në vitin 1832

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1832 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

  1. Augustinos Kapodistrias, Guvernator i Greqisë (1831–1832)
  2. Otto, Mbret i Greqisë (1832–1862)

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto