Hape menynë kryesore

Udhëheqës të shteteve në vitin 1808

artikull-listë e Wikimedias

AfrikëRedakto

AmerikëRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

  • Kyawkku Hsiwan - Nga Kaw Tha, Udhëheqës 1783-1820
  • Lawksawk - Hkun Sam Lik, Udhëheqës 1791-1811
  • Tawngpeng - Ba Hkun Kein Möng, Udhëheqës 1781-1819
  • Yawnghwe - Sao Yun, Udhëheqës 1762-1815

EuropëRedakto

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto