Udhëheqës të shteteve në vitin 1827

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1827 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

  1. Andreas Zaimis, Presidenti i Komisionit Qeverisës (1826–1827)
  2. Ioannis Kapodistrias, Guvernator i Greqisë (1827–1831)

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto