Abri e Epërme është një vendbanim në komunën e Drenasit, Kosovë. Abria e Epërme ka një popullsi prej 1100 banorë.

Abri e Epërme
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto