Negroci

fshat në Kosovë

42°20′N 20°29′E / 42.34°N 20.49°E / 42.34; 20.49

Negroc
Negros
Fshat

Negroc është një vendbanim në komunën e Drenasit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Fatos dhe Negros.

Lidhje të jashtme

Redakto