Segunda División

Segunda División është liga e dyte elitare ne Spanje pas La Liges. Segunda División ku luajne ekipet B te ekipeve te mëdha siç janë Barcelona B dhe Real Madrid Castilla. Segunda División u krijua ne vitin 1929. Ne Segunda División garojnë 22 ekipe ku 3 vendet e para promovohen ne La Liga.