Bibaj, (maqedonisht: Бибај/Bibaj) ёshtё fshat nё komunën e Mavrovës dhe Radostushës, Maqedoni.

Bibaj
Бибање/Бибај
Fshat
Popullsia
 • Gjithsej31

Gjeografia Redakto

Bibaj është e vendosur në zonën gjeografike të lumit (reka e eperme) në Mavrovën veriperëndimore, në grykën e Përroit te thellë, në anën e saj e djathtë. Disa e konsiderojnë atë një lagje e fshatit Nistrova, i cili ndodhet përtej lumit.

Fshati është një mal në një lartësi prej rreth 1065 metër

Demografia Redakto

Sipas regjistrimit të vitit 2002, fshati kishte gjithsej 31 banorë.[1] Te gjithe Shqiptarë.

Burimet Redakto

  1. ^ Regjistrimi maqedonas (2002), Book 5 - Total population according to the Ethnic Affiliation, Mother Tongue and Religion, Enti Shtetëror i Statistikës, Shkup, 2002, f. 135.

Lidhje të jashtme Redakto