Hanet e Mavrovës, (maqedonisht: Маврови Анови/Mavrovi Anovi) ёshtё fshat nё komunën e Mavrovës dhe Radostushës, Maqedoni.

Hanet e Mavrovës
Маврови Анови
Fshat