Vidusha (Maqedonisht:Видуше) është një fshat në Komunen e Mavrovës dhe Radostushës, Maqedonia e Veriut.

Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit të vitit 2002, fshati kishte një total prej 185 banorë. [1]

Burimet

Redakto
  1. ^ Regjistrimi maqedonas (2002), Book 5 - Total population according to the Ethnic Affiliation, Mother Tongue and Religion, Entit Shtetëror të Statistikës, Shkup, 2002, f. 166


  1. ^ Regjistrimi maqedonas (2002), Book 5 - Total population according to the Ethnic Affiliation, Mother Tongue and Religion, Entit Shtetëror të Statistikës, Shkup, 2002, f. 166