Poliçkë është një vendbanim në komunën e Dardanës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Bunjak dhe Fushmal. Fshati gjendet në malet e Gollakut.

Poliçkë
Fushmal
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Kadri Zeka - dëshmori i kombit.

Lidhje të jashtme Redakto