Shipashnica e Poshtme

fshat në Kosovë

Shipashnicë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Dardanës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Shpat i Poshtëm dhe Anamal.

Shipashnicë e Poshtme
Anamal
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto