Rastavica

fshat në Kosovë

Stampa:Infobox KS vendbanim Rastavicë është një vendbanim në komunën e Deçan, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Rosisht dhe Blinisht.

Lidhje të jashtme Redakto