Ratish i Epërm është një vendbanim në komunën e Deçan, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Qëndresë e Epërme.

Ratish i Epërm
Qëndresë e Epërme
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto