Strellca e Poshtme

fshat në Kosovë

Strellcë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Deçan, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Strall i Poshtëm.

Strellcë e Poshtme
Strall i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto