Ruboc është një vendbanim në komunën e Dardanës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Lugas dhe Lugajë.

Ruboc
Lugajë
Fshat
Targat06 RKS

Lidhje të jashtme

Redakto