Si ta filloj faqen e re nga nyja apo pasi që të kem gjurmuar Redakto

Si ta filloj faqen e re nga fusha e adresave URL (www..._..) Redakto

Shiko dhe këtu Redakto

Kutia hyrse/pranuese Redakto

Krijimi i një artikulli do të ju sjellë tek një faqe me një fushë redaktimi ku duhet të fusni tekstin e artikullit, natyrisht që emërtimi i artikulli d.m.th i faqes së krijuar është me rëndësi. Korrigjimi dhe përmisimi i përmbajtjes së artikullit do të merre kohë, për këtë është mirë që ta përgatitni atë në qetësi në një fletë redaktuese në shtëpi. Për më shumë rreth kësaj shiko pjesën : #Parimet themelore


Për të krijuar një kuti pranuese të tllë shiko (en)Help:Inputbox. Në të janë të futura disa funsione siq janë parabartja e wiki tekstist në kutin redaktuese dhe menjanimii tekstit të jashtëm në fleën e redaktuar jashtë kutisë redaktuese.

Doracaku Ndihmë - Gjitha faqet në anglisht: Meta Help
Nëse gjeni ndonjë artikull që i takonë hapsirës Ndihmë në hapsirën e tjera Wikipedia zhvendoseni atë në në hapsirën Ndihmë.
'Për lexuesit : [Kërko] · [Shko] · Lidhjet këtu · Artikull i rastit · Faqe Speciale · Version shtypi - Ndryshime së fundmi · N. fundmi përparuar · Ndryshimet fqinje · Lista mbikqyrëse · Historiku i faqes · tani · Ngarkoni skeda · Kontributet - Hyni · Parapëlqimet · (en) User style
Për redaktorët | Faqja e re · Ndihmë:Emri i faqes · Lidhja · Lidhja wiki · Lidhja ndërwiki · Ndihmë:Nën shënimi · Teksti wiki · Lista · HTML dhe Wiki Figura dhe skeda · Seksioni · Stampa
Për moderatorët |
Për administratorët |
Shtojca | Doracak për Fillestarët
redaktoni kutin