Wikipedia:Projekti Katolicizëm

God2-Sistine Chapel.png
Mirë se erdhët tek ky projekt! Qëllimi i këtij projekti është bashkërenditja dhe asnjanësia e artikujve mbi katolicizmin. Këtu ju mund të njiheni më gjërë me fenë katolike. Mos ngurroni të shfaqni kritikat dhe mendimet tuaja. Jeni të mirëpritur për ndimesën tuaj dhe për çdo sugjerim. Christianity Symbol.png