Ilaz Ajvazi- Ilaz Ajvazi u lind më 9 korrik 2003 në qytetin e Kumanovës. Ai aktualisht jeton dhe vepron në Sllupçan të Likovës. Shkollën fillore e kreu në SHFK "Faik Konica" Sllupçan ndërsa të mesmen në gjimnazin "Sami Frashëri" në Kumanovë. Ai u shqua si një nxënës i dalluar që kishte pasion artet qysh në fillimet e tij. Ai sot merret me muzikë dhe shkrime letrare. Është një tekstshkrues i këngëve dhe autor dhe gjithashtu merret edhe me poezi. Fakti se ai që kur ishte i ri thumbonte dhe i vidhte zemrën publikut me shkrimet e tija që shumë pëlqeheshin e bëri atë që të vazhdojë në këtë drejtim. I përket frymës së re letrare dhe artistike.

UdhëzimeRedakto

(en) udhëzimet në detaje | (en) Ndihmë përmbajtja

(en) MediaWiki është një program vepruesi i lirë me licencë wiki engine nën (en) GNU General Public License. Në këtë faqe perdoren edhe shumë fleta të tjera në internet.

Ju mund të lexoni disa nga shkrimet e tija në rrjetet sociale si Facebook, Instagram,Twiter ku ai është aktiv.

Për redaktorëtRedakto

 

Shiko ndarasë
Redaktimi(en)
Fillimi i faqeve të reja (en)
Emërtimi i faqeve (en)

Referimet
Lidhjet (en)   Adresat URL (en)
Wiki lidhjet (en)
Lidhjet ndërwiki (en)
Nën shënimiet (en) (Burim të dhënash)

Formatimi
Wiki tekstet (en)   CSS(en)
Listat (en)   Tabelat (en)
HTML dhe Wiki-tekstet (en)
Figurat dhe skedat (en)
Formularët (en)   (en)

Organizimi
Seksionet/Nëntitujt (en)
Kategoritë (en)
#Ridrejtimet (en) (forward)
Hapësirat (en)
Zhvendosjet (en)
Gjatësia e faqes (en)

Fiksimi i faqes
Kthimi i versioneve të mëparshme (en)
Testimet (en)
Tregimi i para pamjeve (en)

Regjistrimi
Redaktimet e shkurtesave (en)
Veglat e përdorura gjatë redaktimit (en)
Fjalët e rezervuara (en)
Stampat (en)
Variabëlat (en)
Veprimet llogaritëse (en)

Komunikimi
Fusha përhkruese e redaktimeve (en)
Faqet e bisedave (en)
Konfliktet gjatë redaktimeve (en)
Redaktmet e vogla (en)

etj.
Shenjat karakteristike (en)
Livadhi i ushtrimeve (en)


Për moderatorëtRedakto

Stampa:Moderuesi toc

Për administratorëtRedakto

Stampa:Administruesi toc

1.Facebook - Ilaz Ajvazi 2.Instagram - @ilazajvazii

Shiko dhe këtuRedakto

Doracaku Ndihmë - Gjitha faqet në anglisht: Meta Help
Nëse gjeni ndonjë artikull që i takonë hapsirës Ndihmë në hapsirën e tjera Wikipedia zhvendoseni atë në në hapsirën Ndihmë.
'Për lexuesit : [Kërko] · [Shko] · Lidhjet këtu · Artikull i rastit · Faqe Speciale · Version shtypi - Ndryshime së fundmi · N. fundmi përparuar · Ndryshimet fqinje · Lista mbikqyrëse · Historiku i faqes · tani · Ngarkoni skeda · Kontributet - Hyni · Parapëlqimet · (en) User style
Për redaktorët | Faqja e re · Ndihmë:Emri i faqes · Lidhja · Lidhja wiki · Lidhja ndërwiki · Ndihmë:Nën shënimi · Teksti wiki · Lista · HTML dhe Wiki Figura dhe skeda · Seksioni · Stampa
Për moderatorët |
Për administratorët |
Shtojca | Doracak për Fillestarët
redaktoni kutin