Cërnicë është një vendbanim në komunën e Gjilanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Qarrisht.

Cërnicë
Qarrisht
Fshat

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto