Zhegoc është një vendbanim në komunën e Gjilanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Zogaj dhe Zhegos.

Zhegoc
Zhegos
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto