Përdoruesi:Liridon/Kontrollimi në pritje

Artikulli Statusi Ditë nga listimi
Xhafer Spahiu - 1.536
Shkolla e mesme e punëve të brendshme ne Vushtrri - 1.544
Erand Hoxha - 1.545
Ziameti - 1.547
Bytyçi - 1.547
Afresket e Rubikut - 1.547
Valamara - 1.547
Abdyl Hamiti II - 1.547
Mali i Lucës - 1.547
Bilbilenjtë - 1.547
Tabakët - 1.547
Noti Boçari - 1.547
Nikollë Bardhi - 1.547
Metohu - 1.547
Seminari arbëresh i Palermos - 1.547
Traktati i fshehtë i Londrës - 1.547
Mali i Shkëlzenit - 1.547
Dita e Flamurit të Shqipërisë - 1.547
Kisha gjermane në Stokholm - 1.547
Mijailo Mijailoviq - 1.547
Balsha III - 1.547
Karlo Taliavini - 1.547
Godulla e Karavastasë - 1.547
Vendbanimi i shqiptarëve në mesjetë - 1.547
Xhurdia - 1.547
Kuvendi i Dukagjinit - 1.547
Statuti organik i Shqipërisë - 1.547
Simon Zenebishi - 1.547
Arkitektura mesjetare shqiptare - 1.547
Dëshnica - 1.547
Tesprotët - 1.547
Bjeshkët e Tërbunit dhe Kushnetit - 1.547
Gjin Gjergji - 1.547
Finlandë 1–1 Kosovë (5 shtator 2016) - 1.549
Abrët - 1.549
Sixhilatet - 1.549
Epigrafia - 1.549
Fjala “prostitutë” - 1.549
Përroi i thatë - 1.549
Subashi - 1.549
Ostrovica - 1.549
Raja - 1.549
Ismail Pasho Beu - 1.549
Tradita të detarisë në Shqipëri - 1.549
Xhoka - 1.549
Shqipëri 2–1 Maqedoni (5 - 6 shtator 2016) - 1.549
Eni - 1.549
Dibranë dhe tiranas, 100 vjet së bashku - 1.549
Anders Celsius + ref 1.549
Lidhjet e mësuesve - 1.549
Jonimajt - 1.549
Fjalori i parë i gjuhës shqipe - 1.549
Familja Toko - 1.549
Herbert Lui - 1.549
Vulfenia e Baldaçit - 1.549
Gjuha uellsishte - 1.549
Konjaku (mal) - 1.549
Portet detare të Shqipëris - 1.549
Përroi i Holtës - 1.549
Kristalografia - 1.549
Gjuhët keltike - 1.549
Myzeqeja (gazetë) - 1.549
Jali i Vunoit - 1.549
Hamit Beqja - 1.549
Magnus Celsius - 1.549
Biblioteka e universitetit të arteve - 1.549
Manal al-Sharif - 1.549
Vlash Dovana - 1.549
Sulm vetëvrasës në Aden - 1.554
Bunk’Art - 1.554
Sindroma e Stokholmit - 1.554
Kazaja - 1.554
Kanunet e veçanta - 1.554
Zagoria - 1.554
Buzuji - 1.554
Kështjella e Paleokastrës - 1.554
Luixhi Ugolini - 1.554
Hanet - 1.554
Bibliotekat e para në Shqipëri - 1.554
Terzinjtë - 1.554
Lumi i Gjadrit - 1.554
Shkrimet e para shqipe - 1.554
Kronika e Janinës - 1.554
Lumi i Tomoricës - 1.554
Linja - 1.554
Ishulli Kune - 1.554
Kliti - 1.554
Mbiemri “Gropaj” - 1.554
Gdhendja e gurit në Shqipëri - 1.554
Grigor Cilka - 1.554
Glaukia - 1.554
Vërça - 1.554
Francesk Anton Santori - 1.554
Oda e miqve - 1.554
Rrëzoma - 1.554
Katrot - 1.554
Cernojeviqët - 1.554
Lala Drekali - 1.554
Shqipëri 0 - 0 Marok (miqësore 31 gusht 2016) - 1.554
Rrëza e Kanalit - 1.554
Mark Gjini - 1.554
Gjashtë (Sarandë) - 1.554
Kalaja e Irmajt - 1.554
Ogyst Dozon - 1.554
Shqeria - 1.554
Zadrima - 1.554
Mustafa Nuri Vlora - 1.554
Maligradi - 1.554
Grykat e Hapëta - 1.554
Kokojka e Frashërit - 1.554
Beteja e Carralevës - 1.554
Kaptina e Martaneshit - 1.554
Memorandumi i Shkodrës Copy/Paste -
pas 5 ditësh duhet të fshihet
1.554

Të kontrolluaraRedakto

Artikulli Statusi Ditë nga listimi
Mali i Shpatit u përmirësua 1.554
Familja Saraçi u gris 1.554