Bërnjak është një vendbanim në komunën e Rahovecit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Berrjakë.

Bërnjak
Berrjakë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto