Sapniqi

fshat në Kosovë

Sapniq është një vendbanim në komunën e Rahovecit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Sopaj.

Sapniq
Sopaj
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto