Vrajakë është një vendbanim në komunën e Rahovecit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Frajakë.

Vrajakë
Frajakë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto