Dejnë është një vendbanim në komunën e Rahovecit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Denj.

Dejnë
Denj
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto