Bellacërka (Rahovec)

fshat në Kosovë

Bellacërkë është një vendbanim në komunën e Rahovecit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Fortesë.

Bellacërkë
Fortesë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto