Dhelpra e kuqe është dhelpra më e përhapur në botë. Ajo gjithashtu ka shtrirjen më të madhe nga të gjitha llojet e mishngrënësve, dhe përfshin gjithe Hemisferën Veriore, nga Qarku Arktik, në Euroazi dhe Amerikë Veriore.[1]

ReferimeRedakto

  1. ^ Kurtén, Björn (1968). Pleistocene mammals of Europe. Weidenfeld & Nicolson. pp. 114-116.