Kaprë është një vendbanim në komunën e Sharrit, Kosovë. Fshat është i vogël me afër 60 familje dhe gjendet në rajonin e Opojës në jug të Kosovës.

Kaprë
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto