Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas faqeve të krijuara

Kjo është lista e wikipedianëveWikipedia shqip, e renditur sipas faqeve të krijuara. Autori i një faqeje konsiderohet redaktuesi i parë (më i vjetër) i asaj faqeje; faqja përkatëse mund të mos redaktohet më në vazhdim, të përmirësohet nga përdorues të tjerë apo edhe të griset plotësisht. Renditja në fjalë flet vetëm për numrin e faqeve dhe nuk shprehet rreth faktit nëse faqet i përmbushin apo se sa i përmbushin kriteret e Wikipedisë.

Sipas artikujve të krijuaraRedakto

Listë që përmban detaje për përdoruesit sipas artikujve të krijuara dhe artikujve të grisur.

  • Në këtë tabelë gjenden përdoruesit që kanë krijuar mbi 200 artikuj
  • Kjo është një listë zgjedhore, dhe secili që nuk e dëshiron emrin të listohet mund ta fshijë
Nr. Nofka Artikuj Artikuj të grisur Gjithsej artikuj të krijuar
1 Liridon (diskutim · kontribute)) 8702 19
8721
2 Tëfcí (diskutim · kontribute)) 7551 6
7557
3 Xixa (diskutim · kontribute)) 5006 160
5166
4 Puntori (diskutim · kontribute)) 4252 16
4268
5 Dan (diskutim · kontribute)) 3940 23
3963
6 Ko.S.ystem.OV@ (diskutim · kontribute)) 2212 8
2220
7 Planeti (diskutim · kontribute)) 1344 5
1349
8 Resnjari (diskutim · kontribute)) 1110 2
1112
9 Mikullovci11 (diskutim · kontribute)) 868 7
875
10 Margott (diskutim · kontribute)) 783 7
790
11 Euriditi (diskutim · kontribute)) 774 13
787
11 Tytuu (diskutim · kontribute)) 774 0
774
13 Punëtoria (diskutim · kontribute)) 702 2
704
14 Lerriklo (diskutim · kontribute)) 672 2
674
15 Kadribistrica (diskutim · kontribute)) 634 7
641
16 Berishasinan (diskutim · kontribute)) 609 4
609
17 IH (diskutim · kontribute)) 552 3
555
18 Sadsadas (diskutim · kontribute)) 434 14
448
19 AT44 (diskutim · kontribute)) 428 14
442
20 Kurreshtja (diskutim · kontribute)) 418 8
426
21 Bet 0 (diskutim · kontribute)) 418 3
421
22 Deni22 (diskutim · kontribute)) 395 1
396
23 Flladimi (diskutim · kontribute)) 350 1
351
24 Kurioziteti123 (diskutim · kontribute)) 335 4
349
25 Nezza (diskutim · kontribute)) 257 0
257
26 Mr. Pseudo (diskutim · kontribute)) 222 5
227
27 Fjorilda09 (diskutim · kontribute)) 199 0
199
Freskimi i fundit u bë nga/më : Liridon (diskutimet) 6 shtator 2017 11:23 (CEST)

Sintaksa:
| #nr || {{User|NOFKA}} || (nr. i ar.) pa (ar. e grisur) || (nr. i ar. te grisur) || {{artikuj|NOFKA| (nr. i ar. te krijuar + nr i ar. te grisur)}}

Shënime:
Lista i referohet përdoruesëve aktiv sipas statistikave të Wikipedias në gjuhën shqipe.

Sipas faqeve të krijuara në të gjitha hapësiratRedakto

Listë që përmban të gjitha faqet (artikuj, kategori, stampa, diskutime, etj) të krijuara nga përdoruesit.

  • Në këtë tabelë gjenden përdoruesit që kanë krijuar mbi 800 faqe
  • Kjo është një listë zgjedhore, dhe secili që nuk e dëshiron emrin të listohet mund ta fshijë
Nr. Nofka Gjithsej faqe të krijuara
1 Xixa (diskutim · kontribute))
11594
2 Puntori (diskutim · kontribute))
10768
3 Dan (diskutim · kontribute))
10511
4 Tëfcí (diskutim · kontribute))
9246
5 Ko.S.ystem.OV@ (diskutim · kontribute))
6317
6 Liridon (diskutim · kontribute))
6263
7 Euriditi (diskutim · kontribute))
3471
8 Planeti (diskutim · kontribute))
2863
9 Bet 0 (diskutim · kontribute))
2627
10 Mikullovci11 (diskutim · kontribute))
2086
11 Lerriklo (diskutim · kontribute))
1822
12 Sadsadas (diskutim · kontribute))
1689
13 Aeternus (diskutim · kontribute))
1257
14 Mr. Pseudo (diskutim · kontribute))
1056
15 Resnjari (diskutim · kontribute))
999
16 Visi90 (diskutim · kontribute))
995
17 Eagleal (diskutim · kontribute))
954
18 Kurreshtja (diskutim · kontribute))
872
19 Cradel (diskutim · kontribute))
844
20 Ammartivari (diskutim · kontribute))
823
21 Olsi (diskutim · kontribute))
806
Freskimi i fundit u bë më 16 mars 2016 nga Liridon

Sintaksa:
| #nr || {{User|NOFKA}} || {{faqe|NOFKA| (numri i faqeve)}}

Shënime:
Lista i referohet përdoruesve aktiv sipas statistikave të Wikipedias në gjuhën shqipe.

Shiko edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto