Festivali i Këngës në RTSH

Festivali i Këngës në Radiotelevizion Shqiptar kanë qenë dhe mbeten një nga ngjarjet kulmore artistike shqiptare. Organizohet në çdo fund viti në Pallatin e KongreseveTiranë. Në të marin pjesë këngetarë të rinj dhe këngëtarë të afirmuar. Festivali zhvillohet gjatë disa netëve.

Këtij eventimenti mund t'i referohemi në disa mënyra:

  • Festivali i Këngës Në RTSH
  • Festivali i Muzikës Së Lehtë Në Radio Televizionin Shqiptar
  • Festivali i dhjetorit
  • Festivali i Fundvitit

Lista e festivaleveRedakto

Shih edheRedakto

  Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.