Udhëheqës të shteteve në vitin 1960

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1960 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë Redakto

Amerika e Jugut Redakto

Amerika e Veriut Redakto

Australia dhe Oqeania Redakto

Azi Redakto

Europë Redakto

Liderët Botërorë Redakto

Referimet Redakto