Gajtan i Poshtëm (serbisht: Доњи Гајтан/Donji Gajtan) është fshat në komunën e Medvegjës, Serbi.

Gajtan i Poshtëm
Fshat

Demografia Redakto

Nga 489 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 142.

Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme Redakto