Ratkoceri

Retkocer është një fshat në komunën e Medvegjës, Serbi. Sipas regjistrimit të vitit 2002, fshati ka një popullsi prej 96 personash.

Ratkocer (serbisht: Реткоцер/Retkocer) është fshat në komunën e Medvegjës, Serbi.

Ratkocer
Fshat

Demografia Redakto

Nga 548 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 96. Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme Redakto