Poroshticë (serbisht: Пороштица/Poroštica) është fshat në komunën e Medvegjës, Serbi.

Poroshticë
Fshat

Demografia

Redakto

Nga 145 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 41. Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme

Redakto