Maqedoncë (serbisht: Маћедонце/Maćedonce) është fshat në komunën e Medvegjës, Serbi.

Maqedoncë
Fshat

Demografia

Redakto

Nga 705 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 236.

Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme

Redakto