Tullarë (serbisht: Туларе/Tulare) është fshat në komunën e Medvegjës, Serbi.

Tullarë
Fshat

Demografia

Redakto

Nga 460 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 166.

Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme

Redakto