Maroc (serbisht: Маровац/Marovac) është fshat në komunën e Medvegjës, Serbi.

Maroc
Fshat

Demografia Redakto

Nga 542 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 76 ne vitin 2011.

Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme Redakto