Stubllë (serbisht: Стубла/Stubla) është fshat në komunën e Medvegjës, Serbi.

Stubllë
Fshat
Emri i banorëveStubllak

Demografia

Redakto

Nga 418 banor sa kishte në vitin 1948 numri i banorëve ka rënë në 119 dhe ne 84 ne vitin 2011.

Dikur i banuar nga shqiptarët, ndërsa tash vetëm nga serbët dhe malazezët kolonizator.

Lidhje të jashtme

Redakto