Eliminatoret e Kampionatit Evropian të Futbollit 2012

Lojërat e kuafifikimit për garim në finalen e Kampionatit Evropian të Futbollit 2012 janë nga gusht 2010 deri nëntor 2011.

Të dy mikpritëset Polonia dhe Ukraina janë kualifikuar direkt. Të tjerët 51 Vendet e UEF-ës do të lozin në kualifikime për të kaluar në garimin final. Për herë të parë në kualifikim merr pjesë Mali i Zi.

Grupet për kualifikimRedakto

Grupi A Grupi B Grupi C
  Gjermania   Rusia   Italia
  Turqia   Sllovakia   Serbia
  Austria   Irlanda   Irlanda Veriore
  Belgjika   Maqedonia   Sllovenia
  Kazakhstan   Armenia   Estonia
  Azerbaixhani   Andorra   Ishujt Faroe
Grupi D Grupi E Grupi F
  Franca   Holanda   Kroacia
  Rumania   Suedia   Greqia
  Bosnja dhe Hercegovina   Finlanda   Izraeli
  Bjellorusia   Hungaria   Letonia
  Shqipëria   Moldavia   Georgia
  Luksemburgu   San Marino   Malta
Grupi G Grupi H Grupi I
  Anglia   Portugalia   Spanja
  Zvicra   Danimarka   Republika Çeke
  Bullgaria   Norvegjia   Skocia
  Uelsi   Qipro   Lituania
  Mali i Zi   Islanda   Lihtenshtajni

Grupi ARedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Gjermania 4 4 0 0 13:1 12
2   Austria 3 2 1 0 9:4 7
3   Turqia 4 2 0 2 6:6 6
4   Belgjika 4 1 1 2 8:8 4
5   Azerbaixhan 3 1 0 2 2:9 3
6   Kazakhstan 4 0 0 4 0:10 0

Rezultatet e lojraveRedakto

03.09.2010 Bruksel Belgjika Gjermania 0:1 (0:0)
03.09.2010 Astana Kazakhstan Turqia 0:3 (0:2)
07.09.2010 Salzburg Austria Kazakhstan 2:0 (0:0)
07.09.2010 Këln Gjermania Azerbaixhani 6:1 (3:0)
07.09.2010 Stamboll Turqia Belgjika 3:2 (0:1)
08.10.2010 Vjena Austria Azerbaixhani 3:0 (1:0)
08.10.2010 Berlin Gjermania Turqia 3:0 (1:0)
08.10.2010 Almaty Kazakhstan Belgjika 0:2 (0:0)
12.10.2010 Bruksel Belgjika Austria 4:4 (1:2)
12.10.2010 Baku Azerbaixhani Turqia 1:0 (1:0)
12.10.2010 Almaty Kazakhstan Gjermania 0:3 (0:0)
25.03.2011 Vjena Austria Belgjika -:-
25.03.2011 Kaizerslautern Gjermania Kazakhstan -:-
29.03.2011 Turqia Austria -:-
29.03.2011 Bruksel Belgjika Azerbaixhani -:-
03.06.2011 Vjena Austria Gjermania -:-
03.06.2011 Almaty Kazakhstan Azerbaixhani -:-
03.06.2011 Bruksel Belgjika Turqia -:-
07.06.2011 Baku Azerbaixhani Gjermania -:-
02.09.2011 Gelzenkirhen Gjermania Austria -:-
02.09.2011 Baku Azerbaixhani Belgjika -:-
02.09.2011 Turqia Kazakhstan -:-
06.09.2011 Austria Turqia -:-
06.09.2011 Baku Azerbaixhani Kazakhstan -:-
07.10.2011 Baku Azerbaixhani Austria -:-
07.10.2011 Stamboll Turqia Gjermania -:-
07.10.2011 Bruksel Belgjika Kazakhstan -:-
11.10.2011 Astana Kazakhstan Austria -:-
11.10.2011 Dyzeldorf Gjermania Belgjika -:-
11.10.2011 Turqia Azerbaixhani -:-


Grupi BRedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Rusia 4 3 0 1 6:3 9
2   Armenia 4 2 1 1 9:4 7
3   Irlanda 4 2 1 1 7:5 7
4   Sllovakia 4 2 1 1 4:4 7
5   Maqedonia 4 1 1 2 4:4 4
6   Andorra 4 0 0 4 1:11 0

Rezultatet e lojraveRedakto

03.09.2010 Bratisllava Sllovakia Maqedonia 1:0 (0:0)
03.09.2010 Erevan Armenia Irlanda 0:1 (0:0)
03.09.2010 Andorra la Vella Andorra Rusia 0:2 (0:1)
07.09.2010 Moskë Rusia Sllovakia 0:1 (0:1)
07.09.2010 Dublin Irlanda Andorra 3:1 (2:1)
07.09.2010 Shkup Maqedonia Armenia 2:2 (1:1)
08.10.2010 Dublin Irlanda Rusia 2:3 (0:2)
08.10.2010 Erivan Armenia Sllovakia 3:1 (1:1)
08.10.2010 Andorra la Vella Andorra Maqedonia 0:2 (0:1)
12.10.2010 Cilina Sllovakia Irlanda 1:1 (1:1)
12.10.2010 Shkup Maqedonia Rusia 0:1 (0:1)
12.10.2010 Erivan Armenia Andorra 4:0 (3:0)
26.03.2011 Moskë Rusia Armenia -:-
26.03.2011 Dublin Irlanda Maqedonia -:-
26.03.2011 Andorra la Vella Andorra Sllovakia -:-
04.06.2011 Bratisllava Sllovakia Andorra -:-
04.06.2011 Shkup Maqedonia Irlanda -:-
04.06.2011 Erivan Armenia Rusia -:-
02.09.2011 Moskë Rusi Maqedoni -:-
02.09.2011 Dublin Irlanda Sllovaki -:-
02.09.2011 Andorra la Vella Andorra Armenia -:-
06.09.2011 Moskë Rusi Irlanda -:-
06.09.2011 Bratisllava Sllovakia Armenia -:-
06.09.2011 Shkup Maqedonia Andorra -:-
07.10.2011 Bratisllava Sllovakia Rusi -:-
07.10.2011 Erivan Armenia Maqedonia -:-
07.10.2011 Andorra la Vella Andorra Irlanda -:-
11.10.2011 Saint Petersburg Rusi Andorra -:-
11.10.2011 Dublin Irlanda Armenia -:-
11.10.2011 Shkup Maqedonia Sllovakia -:-


Grupi CRedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Italia 3 2 1 0 7:1 7
2   Sllovenia 4 2 1 1 7:3 7
3   Estonia 4 2 0 2 6:5 6
4   Irlanda Veriore 3 1 2 0 2:1 5
5   Serbia 3 1 1 0 5:4 4
6   Ishujt Faroe 5 0 1 4 3:16 1

Rezultatet e lojraveRedakto

11.08.2010 Talin Estonia Faroe 2:1 (0:1)
03.09.2010 Talin Estonia Italia 1:2 (1:0)
03.09.2010 Tórshavn Faroe Serbia 0:3 (0:2)
03.09.2010 Maribor Sllovenia Irlanda Veriore 0:1 (0:0)
07.09.2010 Firenca Italia Faroe 5:0 (3:0)
07.09.2010 Beograd Serbia Sllovenia 1:1 (0:0)
08.10.2010 Belfast Irlanda Veriore Italia 0:0
08.10.2010 Beograd Serbia Estonia 1:3 (0:0)
08.10.2010 Maribor Sllovenia Faroe 5:1 (2:0)
12.10.2010 Genova Italia Serbia 3:0
12.10.2010 Tórshavn Faroe Irlanda Veriore 1:1 (0:0)
12.10.2010 Talin Estonia Sllovenia 0:1 (0:0)
25.03.2011 Bari Italien Sllovenia -:-
25.03.2011 Beograd Serbia Irlanda Veriore -:-
29.03.2011 Belfast Irlanda Veriore Sllovenia -:-
29.03.2011 Talin Estonia Serbia -:-
03.06.2011 Tórshavn Faroe Sllovenia -:-
03.06.2011 Parma Italia Estonia -:-
07.06.2011 Tórshavn Faroe Estonia -:-
11.08.2011 Belfast Irlanda Veriore Faroe -:-
02.09.2011 Tórshavn Faroe Italia -:-
02.09.2011 Maribor Sllovenia Estonia -:-
02.09.2011 Belfast Irlanda Veriore Serbia -:-
06.09.2011 Maribor Sllovenia Italia -:-
06.09.2011 Beograd Serbia Faroe -:-
06.09.2011 Talin Estonia Irlanda Veriore -:-
07.10.2011 Beograd Serbia Italia -:-
07.10.2011 Belfast Irlanda Veriore Estonia -:-
11.10.2011 Udine Italia Irlanda Veriore -:-
11.10.2011 Maribor Sllovenia Serbia -:-


Grupi DRedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Franca 6 4 1 1 9:2 13
2   Bjellorusia 7 3 3 1 6:2 12
3   Bosnja dhe Hercegovina 6 3 1 2 8:7 10
4   Rumania 6 2 2 2 8:6 8
5   Shqipëria 6 2 2 2 4:6 8
6   Luksemburgu 7 0 1 5 1:13 1

Rezultatet e lojraveRedakto

03.09.2010 Saint-Denis Franca Bjellorusia 0:1 (0:0)
03.09.2010 Piatra Neamţ Rumania Shqipëria 1:1 (0:0)
03.09.2010 Luksemburg Luksemburg Bosnja dhe Hercegovina 0:3 (0:3)
07.09.2010 Sarajevë Bosnja dhe Hercegovina Franca 0:2 (0:0)
07.09.2010 Minsk Bjellorusia Rumania 0:0
07.09.2010 Tirana Shqipëria Luksemburg 1:0 (1:0)
08.10.2010 Tirana Shqipëria Bosnja dhe Hercegovina 1:1 (1:1)
08.10.2010 Luksemburg Luksemburg Bjellorusia 0:0
09.10.2010 Saint-Denis Franca Rumania 2:0 (0:0)
12.10.2010 Metz Franca Luksemburg 2:0 (1:0)
12.10.2010 Minsk Bjellorusia Shqipëria 2:0 (1:0)
25.03.2011 Luksemburg Luksemburg Franca 0:2 (0:1)
26.03.2011 Sarajeva Bosnja dhe Hercegovina Rumania 2:1 (0:1)
26.03.2011 Tirana Shqipëria Bjellorusia 1:0 (0:0)
29.03.2011 Bukuresht Rumania Luksemburg 3:1 (1:0)
03.06.2011 Bukuresht Rumania Bosnja dhe Hercegovina 3:0 (2:0)
03.06.2011 Minsk Bjellorusia Franca 1:1 (1:1)
07.06.2011 Zenica Bosnja dhe Hercegovina Shqipëria 2:0 (0:0)
07.06.2011 Minsk Bjellorusia Luksemburg 2:0 (0:0)
02.09.2011 Minsk Bjellorusia Bosnja dhe Hercegovina -:-
02.09.2011 Tirana Shqipëria Franca -:-
02.09.2011 Luksemburg Luksemburg Rumania -:-
06.09.2011 Bukuresht Rumania Franca -:-
06.09.2011 Zenica Bosnja dhe Hercegovina Bjellorusia -:-
06.09.2011 Luksemburg Luksemburg Shqipëria -:-
07.10.2011 Franca Shqipëria -:-
07.10.2011 Bukuresht Rumania Bjellorusia -:-
07.10.2011 Zenica Bosnja dhe Hercegovina Luksemburg -:-
11.10.2011 Franca Bosnja dhe Hercegovina -:-
11.10.2011 Tirana Shqipëria Rumania -:-


Grupi ERedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Holanda 4 4 0 0 12:2 12
2   Hungaria 4 3 0 1 12:4 9
3   Suedia 3 2 0 1 9:4 6
4   Moldavia 4 2 0 2 5:3 6
5   Finlanda 4 1 0 3 10:6 3
6   San Marino 5 0 0 5 0:29 0

Rezultatet e lojraveRedakto

03.09.2010 Solna Suedia Hungaria 2:0 (0:0)
03.09.2010 Chişinău Moldavia Finlanda 2:0 (0:0)
03.09.2010 Serravalle San Marino Holanda 0:5 (0:2)
07.09.2010 Rotterdam Holanda Finlanda 2:1 (2:1)
07.09.2010 Malmö Suedia San Marino 6:0 (3:0)
07.09.2010 Budapest Hungaria Moldavia 2:1 (0:0)
08.10.2010 Budapest Hungaria San Marino 8:0 (4:0)
08.10.2010 Chişinău Moldavia Holanda 0:1 (0:1)
12.10.2010 Amsterdam Holanda Suedia 4:1 (2:0)
12.10.2010 Helsinki Finlanda Hungaria 1:2 (0:0)
12.10.2010 Serravalle San Marino Moldavia 0:2 (0:1)
17.11.2010 Helsinki Finlanda San Marino 8:0 (1:0)
25.03.2011 Budapest Hungaria Holanda -:-
29.03.2011 Amsterdam Holanda Hungaria -:-
29.03.2011 Solna Suedia Moldavia -:-
03.06.2011 Chişinău Moldavia Suedia -:-
03.06.2011 Serravalle San Marino Finlanda -:-
07.06.2011 Solna Suedia Finlanda -:-
07.06.2011 Serravalle San Marino Hungaria -:-
02.09.2011 Eindhoven Holanda San Marino -:-
02.09.2011 Helsinki Finlanda Moldavia -:-
02.09.2011 Budapest Hungaria Suedia -:-
06.09.2011 Helsinki Finlanda Holanda -:-
06.09.2011 Chişinău Moldavia Hungaria -:-
06.09.2011 Serravalle San Marino Suedia -:-
07.10.2011 Rotterdam Holanda Moldavia -:-
07.10.2011 Helsinki Finlanda Suedia -:-
11.10.2011 Solna Suedia Holanda -:-
11.10.2011 Budapest Hungaria Finlanda -:-
11.10.2011 Chişinău Moldavia San Marino -:-


Grupi FRedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Kroacia 4 3 1 0 8:1 10
2   Greqia 4 2 2 0 4:2 8
3   Gjeorgjia 4 1 3 0 3:2 6
4   Izraeli 4 1 1 2 5:5 4
5   Letonia 4 1 1 2 3:5 4
6   Malta 4 0 0 4 1:9 0

Rezultatet e lojraveRedakto

02.09.2010 Ramat Gan Izrael Malta 3:1 (1:1)
03.09.2010 Pireus Greqia Georgia 1:1 (0:1)
03.09.2010 Riga Letonia Kroacia 0:3 (0:1)
07.09.2010 Zagreb Kroacia Greqia 0:0
07.09.2010 Tbilisi Georgia Izrael 0:0
07.09.2010 Ta'Qali Malta Letonia 0:2 (0:1)
08.10.2010 Pireus Greqia Letonia 1:0 (0:0)
08.10.2010 Tbilisi Gjeorgjia Malta 1:0 (0:0)
09.10.2010 Ramat Gan Izrael Kroacia 1:2 (0:2)
12.10.2010 Riga Letonia Georgia 1:1 (0:0)
12.10.2010 Pireus Greqia Izrael 2:1 (1:0)
17.10.2010 Zagreb Kroacia Malta 3:0 (2:0)
26.03.2011 Ramat Gan Izrael Letonia -:-
26.03.2011 Tbilis Georgia Kroacia -:-
26.03.2011 Ta'Qali Malta Greqia -:-
04.06.2011 Zagreb Kroacia Georgia -:-
04.06.2011 Greqia Malta -:-
04.06.2011 Riga Letonia Izrael -:-
02.09.2011 Ramat Gan Izrael Greqia -:-
02.09.2011 Tbilis Georgia Letonia -:-
02.09.2011 Ta'Qali Malta Kroacia -:-
06.09.2011 Zagreb Kroacia Izrael -:-
06.09.2011 Riga Letonia Greqia -:-
06.09.2011 Ta'Qali Malta Georgia -:-
07.10.2011 Greqia Kroacia -:-
07.10.2011 Ramat Gan Izrael Georgia -:-
07.10.2011 Riga Letonia Malta -:-
11.10.2011 Zagreb Kroacia Letonia -:-
11.10.2011 Tbilis Georgia Greqia -:-
11.10.2011 Ta'Qali Malta Izrael -:-


Grupi GRedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Mali i Zi 4 3 1 0 3:0 10
2   Anglia 3 2 1 0 4:1 7
3   Zvicra 3 1 0 2 5:5 3
4   Bullgaria 3 1 0 2 1:5 3
5   Uelsi 3 0 0 3 1:6 0

Rezultatet e lojraveRedakto

03.09.2010 Londër Anglia Bulgaria 4:0 (1:0)
03.09.2010 Podgorica Mali i Zi Uelsi 1:0 (1:0)
07.09.2010 Basel Zvicra Anglia 1:3 (0:1)
07.09.2010 Sofia Bulgaria Mali i Zi 0:1 (0:1)
08.10.2010 Cardiff Uelsi Bulgaria 0:1 (0:0)
08.10.2010 Podgorica Mali i Zi Zvicra 1:0 (0:0)
12.10.2010 Londër Anglia Mali i Zi 0:0
12.10.2010 Basel Zvicra Uelsi 4:1 (2:1)
26.03.2011 Sofia Bulgaria Zvicra -:-
26.03.2011 Cardiff Uelsi Anglia -:-
04.06.2011 Londër Anglia Zvicra -:-
04.06.2011 Podgorica Mali i Zi Bulgaria -:-
02.09.2011 Sofia Bulgaria Anglia -:-
02.09.2011 Swansea Uelsi Mali i Zi -:-
06.09.2011 Londër Anglia Uelsi -:-
06.09.2011 Zvicra Bulgaria -:-
07.10.2011 Cardiff Uelsi Zvicra -:-
07.10.2011 Podgorica Mali i Zi Anglia -:-
11.10.2011 Zvicra Mali i Zi -:-
11.10.2011 Sofia Bulgaria Uelsi -:-


Grupi HRedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Norvegjia 3 3 0 0 5:2 9
2   Danimarka 4 3 0 1 5:3 9
2   Portugalia 4 2 1 1 10:7 7
4   Qipro 3 0 1 2 5:8 1
5   Islanda 3 0 0 3 2:6 0

Rezultatet e lojraveRedakto

03.09.2010 Guimarães Portugalia Qipro 4:4 (2:2)
03.09.2010 Reykjavík Islanda Norvegjia 1:2 (1:0)
07.09.2010 Kopenhageni Danimarka Islanda 1:0 (0:0)
07.09.2010 Oslo Norvegjia Portugalia 1:0 (1:0)
08.10.2010 Porto Portugalia Danimarka 3:1 (2:0)
08.10.2010 Larnaca Qipro Norvegjia 1:2 (0:2)
12.10.2010 Kopenhagen Danimarka Qipro 2:0 (0:0)
12.10.2010 Reykjavík Islanda Portugalia 1:3 (1:2)
26.03.2011 Oslo Norvegjia Danimarka -:-
26.03.2011 Larnaca Qipro Islanda -:-
04.06.2011 Lisbona Portugalia Norvegjia -:-
04.06.2011 Reykjavík Islanda Danimarka -:-
02.09.2011 Oslo Norvegjia Islanda -:-
02.09.2011 Larnaca Qipro Portugalia -:-
06.09.2011 Kopenhagen Danimarka Norvegjia -:-
06.09.2011 Reykjavík Islanda Qipro -:-
07.10.2011 Guimarães Portugalia Islanda -:-
07.10.2011 Larnaca Qipro Danimarka -:-
11.10.2011 Kopenhagen Danimarka Portugalia -:-
11.10.2011 Oslo Norvegjia Qipro -:-


Grupi IRedakto

Vendi Ekipet Ndeshjet F B H Golat Pikët
1   Spanja 3 3 0 0 10:3 9
2   Republika Çeke 3 2 0 1 3:1 6
3   Skocia 4 1 1 2 4:5 4
4   Lituania 3 1 1 1 2:3 4
5   Lihtenshtajni 3 0 0 3 1:8 0


Rezultatet e lojraveRedakto

03.09.2010 Kaunas Lituania Skocia 0:0
03.09.2010 Vaduz Lihtenshtajn Spanja 0:4 (0:2)
07.09.2010 Olomouc Republika Çeke Lituania 0:1 (0:1)
07.09.2010 Glasgow Skocia Lihtenshtajn 2:1 (0:0)
08.10.2010 Salamanca Spanja Lituania 3:1 (0:0)
08.10.2010 Prag Republika Çeke Skocia 1:0 (0:0)
12.10.2010 Vaduz Lihtenshtajn Republika Çeke 0:2 (0:2)
12.10.2010 Glasgow Skocia Spanja 2:3 (0:1)
25.03.2011 Madrid Spanja Republika Çeke -:-
29.03.2011 Republika Çeke Lihtenshtajn -:-
29.03.2011 Kaunas Lituania Spanja -:-
03.06.2011 Vaduz Lihtenshtajn Lituania -:-
02.09.2011 Kaunas Lituania Lihtenshtajn -:-
03.09.2011 Glasgow Skocia Republika Çeke -:-
06.09.2011 Spanja Lihtenshtajn -:-
06.09.2011 Glasgow Skocia Lituania -:-
07.10.2011 Republika Çeke Spanja -:-
08.10.2011 Vaduz Lihtenshtajn Skocia -:-
11.10.2011 Madrid Spanja Skocia -:-
11.10.2011 Kaunas Lituania Republika Çeke -:-


BurimetRedakto